Nogle danske bilister

Nogle danske bilister er med inspiration fra Storbritannien begyndt med vilje at involvere sig selv i trafikulykker med det eneste formål at få udbetalt penge fra forsikringsselskaber, skriver metroxpress.

Svindelnummeret, som kaldes 'crash for cash' - sammenstød for kontanter ­ går ud på, at to bilister, som kender hinanden, banker ind i hinandens biler, fordi de håber, at forsikringssummen er højere end bilernes salgspris. Fænomenet er særdeles udbredt i Storbritannien og efterhånden også i Sverige. Danske forsikringsselskaber kender nu også udmærket til svindlen.

Vi har mange sager årligt. Det er noget, som fylder en del i vores hverdag, siger Steffen Lundgren Kristensen, kommunikationsdirektør i Tryg.

Det støtter Tommy Holger Hansen, konsulent i brancheforeningen Forsikring og Pension. Forsikringsselskaberne oplever desværre jævnligt, at der arrangeres disse færdselsuheld, siger han til metroxpressog advarer: Forsikringsselskabernes svindel­afdelinger er blevet meget opmærksomme på dette bedrageri, som kan udløse fængselsstraffe, når selskaberne politianmelder sagerne.

Svindelulykkerne har ofte nogle særpræg, som får selskabernes medarbejdere til at løfte øjenbryn. Ofte bliver en bil, som en ejer ikke har råd til at have, påkørt at en lejet bil med totalskadeforsikring. I mange tilfælde er føreren af den lejede bil en ven eller bekendt til ejeren. En bliver ofte påkørt fra en vinkel som er urealistisk - eksempelvis lige ind i siden ­ og på en vej, hvor der var fint udsyn og rigeligt med bremselængde.

Og i nogle tilfælde opdager teknikere, at en smadret bil er blevet påkørt adskillige gange, hvilket yderst sjældent sker i virkelige trafikulykker.

Livsforsikring

En måde at undgå eventuelle økonomiske problemer i fremtiden for livsforsikring. Livsforsikring er ikke bare bogstaveligt læse en erklæring om, at forsikringspræmien vil blive udbetalt til den forsikrede dør forsikringen også fungerer som forsikring, således at fordelene vil blive betalt af den forsikrede, og alvorlig sygdom, skader eller bliver invalid. Med hensyn til livsforsikring må ikke glemme, at livsforsikring er en måde at investere eller hæve penge i fremtiden. I betragtning af at livsforsikringsaftaler er langsigtede, kan lavtlønnede løbende forsikringspræmier der indsamles ved afslutningen af en generøs mængde penge, der skal betales ved udløbet af den kontrakt omhandlede aftale "modtageren".

livsforsikring

General ugunstig situation i landet og verdensøkonomien og konsekvenserne for det danske forsikringsmarked. Det bør dog overveje den kendsgerning, at kun lever i dag kan blive hårdt ramt i fremtiden, en pludselig sygdom eller en ulykke. Dette er især vigtigt, når vi står ikke kun for sig selv, men for andre. Derfor, uanset hvor tilsyneladende umuligt eller mangel på midler, må vi tage os af din fremtid i dag - og endda folk visdom siger: "Håber på det bedste, men forberede sig på det værste."

Forringelse af situationen rundt om i verden og litauiske finansielle markeder reagerede negativt, og markedet for livsforsikring i Danmark. Men trods det faktum, at den finansielle krise i en eller anden måde rørt mange mennesker, nogle mennesker stadig bekymrer sig om deres fremtid og ønsker at sikre finansiel stabilitet i tilfælde af en nødsituation. Livsforsikring er tæt forbundet med det. I dag, livsforsikring er to produkter i ét. Især tilfælde denne finansielle bistand i undtagelsestilstand, da et tab af et familiemedlem. I det andet tilfælde af livsforsikring er et middel til at gemme eller investere. De er villige til at investere mere tiltrukket af en investering livsforsikring, som er mere egnet til kunder kapitalforsikringer livsforsikring.

husforsikringer

forsikringBoliger er ofte den dyreste af vores materielle aktiver. Mortgage forsikring er nødvendig, fordi uden vægge, vinduer og tag er alt det er, hvad vi anser for at være hjemme - de ting der gør hjemmet hjem. Danmark er blevet populært bilforsikring, dog forbyde boliger, folk ofte kaster, men efter katastrofen berører dem direkte. Bare prøv at forestille sig, hvordan du ville føle, hvis du pludselig forlader dyre ting, eller de ville blive uopretteligt skadet.

Dette kan ske af forskellige årsager:

 • Tyveri;
 • Accident;
 • Fire;
 • naturkatastrofer.
 • Ofte boliger er dyre, og husholdningsapparater, der kan købes i rater, eller andre dyre genstande, som er taget ud for at opnå kreditter. I dette tilfælde stadig tabet af disse poster tilbage, og finansielle forpligtelser til kreditinstitutter.

  Mortgage forsikring vil bidrage til at mindske de finansielle risici og katastrofer sker, vil det økonomiske grundlag for nye ting at købe. Mortgage forsikring omkostninger afhænger af mængden af værdifulde genstande holdes i den lokale boligforening, som er af samme værdi af huset.

  Svaret er entydigt - du virkelig har brug indboforsikring.

  bilforsikring

  Før du forsikre din bil er sikkert at vende mange hoveder med forsikringsselskabet valg af forsikringsydelser, pålidelighed og, selvfølgelig, den vigtigste faktor - pris. Flere og flere danske beboere beslutter at forsikre din bil online. Grunden - lavere omkostninger og spare tid.

  Internettet kan nemt se en stigning i udbuddet af forsikringsydelser. De forsikringsselskaber og forsikringsmæglere er ikke kun sparer din tid og din egen. Desuden bør man ikke glemme, at det forsikringsselskab, bærer på internettet, væsentligt reducere deres omkostninger, kan resultatet reducere dine forsikring satser, tiltrække flere kunder. Så en masse tanker, kan man let forstå, at de vinder og forsikringsselskabet og deres kunder. Hver mand sparer faktisk anser for at forsikre din bil, fordi nogle gange kan det ses, at forbuddet på internettet er 10-20 procent billigere.

  Bilforsikring online - hvad skal jeg vide?

  • Det er tilrådeligt at revidere mindst fem forsikringsselskaber, der leverer bilforsikring, og så sammenligne priser.
  • Du bør vælge den bedste forsikring selskab i form af prisen, er det tilrådeligt at kigge efter virksomhedens online-kommentarer, klager eller ros. Dette vil give dig mulighed for at danne sig en mening om det forsikringsselskab du har valgt.
  • Vær ikke bange for at bruge det forsikringsselskab, hjemmeside, e. e-mail-adresser eller telefonnumre gratis. Spørg om dine spørgsmål, så du kan sikre virksomheden beskæftiger kompetente personer.

  Ovenstående er blot nogle få centrale aspekter af bilforsikring online, så du lægge de plusser og minusser. Vi ønsker at vælge den billigste og pålidelig forsikring.

  Mangler du en forsikring?

  I det moderne samfund, er personlige liv utænkelig uden en eller anden form for forsikring. Ofte sprog, der er nævnt i ansvarsforsikring, livsforsikring eller et sæt af andre typer af forsikringer. Hver beboer har dannet en mening om, hvad der er forsikring. Udtalelse - tilstrækkeligt uklar ting og kan være uretfærdigt. Det er derfor nødvendigt at formulere mindst et par relevante definitioner. Økonomiske eller juridiske termer, forsikring er en risikostyring værktøj designet til at undgå risikoen for økonomiske tab. Med forsikring, kommer direkte eller indirekte i enhver borger i landet. Er obligatorisk social sikring, anses forpligtelsen i loven. Social forsikring er obligatorisk at forsikre alle ansat i Danmark borgeren. Forsikring kan defineres ikke blot som et værktøj til risikohåndtering. Mere forståelig og tilgængelig for definitionen bør fremgå, at forsikringen er en finansiel aktivitet, som har til formål at beskytte fysiske eller juridiske enheder af interesse.

  forsikring 123

  Der er en række typer af forsikringer og tjenester. Forsikring i princippet være alt fra boliger, liv, sundhed, business risiko for, at fødder, fingre, hænder, eller endda tal. De sidste tre objekter af forsikringen, er ikke populær i Danmark, derfor ikke tilbyde sådanne tjenester, og forsikringsselskaber. Efter alt, bør forbuddet være af interesse for hver person, fordi denne service giver dig mulighed for at vurdere og håndtere risikoen for bivirkninger, og beskyttet fra sidstnævnte i tilfælde af store økonomiske tab.

  Greitos seo paslaugos garantuojančios ilgalaikius rezultatus. Mūsų seo paslaugos padeda Jums uždirbti.

  Forsikring har dybe rødder og lange historie. Den første svarer til den nuværende sikringsordning i opløbet ved at analysere synlige tegn på sumerisk og kinesiske købmænd transaktioner og andre oplysninger. Der kan argumenteres for, at forsikringsydelsen, beregner den fjerde årtusinde. Risikoen fordelingen var meget vigtigt aspekt af handel, på grund af tab af tomgangstab var ikke så stort. Det er hvad forsikringen vi har i dag begyndte omkring 400 år siden, selv om forskellige risikoreduktion observeret i mange steder. Ikke desto mindre er dette område hele tiden bliver forbedret, nye produkter og tjenester.

  Okeanija tai Jūsų griožio vandenynas.